vaerdi 2 min

vaerdi 5 min

vaerdi 6 min

vaerdi 7 min

Vi ønsker en skole, hvor eleverne glæder sig til at møde ind hver morgen, hvor de har plads til at udfolde sig, hvor de føler sig hjemme, og hvor de har noget at skulle have sagt. Høj nysgerrighed er det bærende princip sammen med høj faglighed og trivsel.

Vores skole skulle gerne være et sted, hvor vores værdier og mål kan ses og mærkes. Ethvert emne har et mål og nogle værdier. Vi kender alle hinanden og kan derfor være med til at præge hinanden.

Vi er nytænkende og har en kreativ tilgang til indlæringen og undervisningsform. Vi skal sammen med Østbornholm udvikle både skolen og samfundet. Vi har samarbejde både med erhvervsliv og idrætsklubber og vi skal hele tiden have fokus på at udvikle dette.

Når eleverne forlader vores skole, skal de være i stand til at kunne se muligheder i forskellige sammenhænge og selvstændigt kunne udvikle og formidle ideer. Vores profil er således innovation, kreativitet og iværksætteri.

værdigrundlag