Kommunens vippeordning/skolebørnehave er ophørt. Det betyder, at vi også må indstille vores vippeordning/skolebørnehave.

Men vi vil gerne fortsætte med at samarbejde med alle børnehaverne på Bornholm, ikke mindst Svaneke Børnehus, som er placeret på vores grund lige ved skolen. Vores SFO og Børnehuset deler legeplads. Børnehuset indeholder en børnehavegruppe og en vuggestuegruppe. Børnehaven deltager i skolens morgensang en gang om ugen. Vi planlægger hvert år et samarbejdsforløb, hvor børnehaven kommer ind på skolen og vi kommer over til dem og laver forskellige aktiviteter. Vi har også overleveringssamtaler, så vi kender børnene, før de starter her hos os. På deres hjemmeside kan man læse meget mere omkring Svaneke Børnehus

Vi har også samarbejde med andre børnehaver. Hvert år inviterer vi alle de børnehaver, hvor vi får børn fra, til en tur ud til os. Her møder de både personale og hinanden. Vi deler også viden omkring børnene inden skolestart, hvis forældrene giver accept af dette.

Ud over Svaneke Børnehus rummer Svaneke også en naturbørnehave – Lillegryn.

Vi arbejder ud fra Den Røde Tråd, som er et samarbejde i Bornholms Regions Kommune angående overgange i børn og unges liv.