Indskrivning

Det er fortsat muligt at indskrive børn til Svaneke friskole.

Når du har udfyldt og indsendt formularen til skolen, kontakter vi dig for at aftale et uforpligtende møde. For yderligere information, er du velkommen til at kontakte vores skoleleder Matilde Lissau på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 61621848.

SFO/klub

Der er SFO og skoleklub tilknyttet skolen.

skole praktisk informationTilskud

Børn der bor langt fra skolen kan få 50 % tilskud til dækning af buskørslen. Se mere herom.

Der er forskellige tilskudsmuligheder ift skolepengene jf. gældende lovgivning på området. Se mere herom.

Endvidere arbejdes der løbende på at etablere private initiativer som kan bidrage med tilskud til skolepengene for vanskeligt stillede familier. Vi har allerede modtaget donationer som er øremærket tilskud til skolepenge. Kontakt skolen for yderligere oplysninger.

Klassestørrelser

Vi forudsætter klassestørrelser på 22 elever.

Dog vil der kunne dispenseres op til 25 elever. Der planlægges en tildeling af ekstra ressourcetimer til klasserne for hver elev der tildeles udover de normerede 22 elever. Tildelingen af ekstra elever (op til 25) i klasserne sker efter følgende kriterier:

• Hvis der skal skaffes elevplads til søskende, boende på samme adresse
  • Hvis der kommer tilflyttere til området, som ønsker at benytte Svaneke Skole
  • Hvis klassens sammensætning kan bære en ekstra elev, eller for at skabe en bedre sammensætning mellem kønnene.

Se priser her.