Jesper Jørgensen er nu formelt tiltrådt som Svaneke skoles nye leder pr. 1 maj, 2015. Der vil blive holdt en officiel åbningsreception på et senere tidspunkt, hvor der vil blive mulighed for at hilse på hele personalegruppen i den nye Svaneke skole.

Jesper er allerede trådt i arbejdstøjet, som han selv beskriver nedenfor.

Jesper skriver:

Jeg er jo blevet ansat fra den 1.maj som skoleleder, hvilket jeg glæder mig enormt til. Det bliver en meget spændende og kæmpe opgave at få skolen gjort klar til at modtage eleverne efter sommerferien. Jeg har været skoleleder/afdelingsleder i otte år i det kommunale skolesystem, men nu tager jeg springet til en helt ny skole i det private.

Vi skal have ansat et helt nyt hold, vi skal have planlagt skoleåret, vi skal have lagt skemaerne, få styr på økonomien og ikke mindst tage mange beslutninger, om hvor vil vi hen.

Vi har besluttet, at forældrene skal være en del af denne proces, så den er ikke færdig til sommer, men små sten i fundamentet bliver hele tiden lagt. Vi har f.eks. lige besluttet, at vi vil tilbyde to timers valgfag/profiltimer til alle klasser, så det kommer til at stå i skoleskemaet. Vi vil også tilbyde computere til alle eleverne i overbygningen.

Inden sommerferien er forældrene blevet indkaldt til et stormøde, hvor vi vil fortælle meget mere om f.eks. vedtægter om hvem vi nye er, men der bliver også tid til at arbejde i storgrupper med forskellige emner.

Man kan godt blive lidt svedt af de mange opgaver, men vi har både energien og lysten, så jeg er sikker på, at vi er top klar til at give eleverne og forældrene et rigtig godt første skoleår i den nye Svaneke Friskole.

Vi ses forhåbentlig
Jesper Jørgensen