Skolenyt november 2016

Så nærmer vores store Julebazar sig. Det er fredag den 25.november klokken cirka 16.30-19.00. Alle elever har enten en bod, hvor de sælger noget (der foregår i år i Søllings Gård ved Torvet) eller spiller teater i FREM. Vores skolebibliotek søsætter i den forbindelse vores store ”Byens skole læser” kampagne, hvor formålet er at motivere børn til at læse endnu mere samtidig med at samle penge ind til nye bøger.

I efterårsferien fik vi nye vinduer i Søndergadefløjen ind mod skolegården. Det har virkelig pyntet og allerede nu mærker vi en forskel på varmetabet. Vi satser på at få skiftet vinduerne på samme bygning ud mod Søndergade her i løbet af vinteren.

Vi har nu åbnet spillebulen igen. Det er et frikvarterstilbud typisk i 12-pausen, hvor man kan gå ned og spille brætspil i juniorklubbens lokaler. Det er 6.klasse som er tovholdere sammen med en lærer.

Vi har lige afholdt vores store Filmfestival for 7.+8. klasse. Det var et samarbejdsprojekt med Østerlars Friskole og Sydbornholms Privatskole. Efter uger med teori, optagelser og klipning, kulminerede det hele sidste mandag med en aften i FREM, hvor alle filmene blev fremvist og der blev delt priser ud i forskellige kategorier.

Siden sidst er Laura Liv Kofoed startet i vores 7. klasse (Jon Krogh Theilgaard er også startet, men ham sagde jeg velkommen til i sidste skolenyt). Stort velkommen til hende.

Den 1. december har vi vores juleklippedag, hvor alle elever møder klokken 8.15 og har fri 13.15. Der er forskellige værksteder eleverne kan melde sig ind på, så forhåbentlig bliver skolen fyldt med julesang, julepynt, julelege og julehistorier.

Den 13. december går kirkekoret Lucia fra klokken 8.15 om morgenen her på skolen og her er alle forældre også velkommen. Igen i år er vi med i Svaneke Bys julekalendervindue, hvor vores vindue bliver åbnet den 15. december.

Vi har desværre stadig lidt problemer med parkering på Søndergade overfor skolen på grusstrimlen. Her er der standsning og parkering forbudt, da det skaber farlige situationer. Så husk at aflever og hent børn på Sydskovsvej.

Husk at vi går på juleferie den 21. december og at skoledagen den dag er fra kl. 08.15-11.45 og vi starter efter juleferien den 3. januar til normalt skema.

Jesper Jørgensen