Hvis man stadig er i tvivl om, hvilken skole man skal vælge til næste år, så holder Jesper (skoleleder) tre åbne eftermiddage hen over sommeren.

Den 29.juni klokken 16.00 mødes alle elever, forældre sammen med personalet på skolen for første gang.

Jesper Jørgensen er nu formelt tiltrådt som Svaneke skoles nye leder pr. 1 maj, 2015. Der vil blive holdt en officiel åbningsreception på et senere tidspunkt, hvor der vil blive mulighed for at hilse på hele personalegruppen i den nye Svaneke skole.

Det er med stor glæde at vi kan meddele, at bestyrelsen har ansat Jesper Jørgensen, tidligere afdelingsleder for Paradisbakkeskolens afdeling Svaneke, som Svaneke friskoles nye leder.

Nu har bestyrelsen modtaget en endelig købsaftale på Svaneke Skole, samt de bygninger som rummer Børnehuset i Svaneke.

Svaneke Frie Skole går en lys fremtid i møde.

Idag starter salget af folkeaktier til støtte for etableringen af den nye skole i Svaneke.

Målet for antal indskrevne skolebørn er nået