Nye ansættelser på Svaneke Friskole

Pr. 18. april starter Vibeke Strand som barselsvikar for Alice i 2. klasse. Vibeke har været lærer i over 25 år på både efterskole, folkeskoler og specialskoler. Vibeke er lige flyttet til Bornholm og er sammen med sin mand forpagtere af Hansens Kaffebar i Sandvig. Vi glæder os til at sige velkommen til Vibeke der er tiltrådt med meget kort varsel.

Pr. 1. maj starter Cecilie Mattsson. Cecilie har ligeledes været lærer i mange år og går ind i en stilling, hvor hun dels skal dække Troels skema i 7. klasse, men hun skal også være assistent for Betina i 0. klasse. Cecilie er oprindelig fra Svaneke og har stor tilknytning til byens kreative liv, gennem kor, teater, beachvolly og springgymnastik. Cecilie har en bred vifte af erfaring med mange forskellige fag og mange forskellige klasser. Cecilie har både arbejdet i folkeskole og i friskole, og vi glæder os til at byde hende velkommen her på skolen.

Pr. 1. august indgår Cecilie i den øvrige fagfordeling, da vi grundet vores nye 9. klasse får brug for flere kræfter.

Pr. 1. august starter Frank Klitgaard som overtager Troels orlovsstilling frem til 31. juni 2018. Frank har også mange år på bagen som skolelærer og har både arbejdet på friskole og i folkeskole. Frank har primært erfaring med undervisning i mellemtrin og udskoling, og har både undervist i dansk, engelsk, historie, samfundsfag, kristendom, idræt og friluftsliv. Vi glæder os til at sige velkommen til Frank den 1. august.