Torsdag d. 10 december kl. 15.00-18.00 afholder byens friskole en JULEBAZAR i og omkring kulturhuset FREM, i Brænderigænget, i Svaneke.

På JULEBAZAREN  kan man købe forskellige produkter som friskolens elever har lavet i samarbejde med lokale virksomheder. Virksomhederne er f.eks. Bülow, Bryghuset, Kjærstrup og andre lokale virksomheder. Man kan også købe kort lavet af SMIL og købe lidt godt til ganen.
 
På kulturhusets indendørs scene sker der også ting og sager for her  juler 6., 7. og 8 klasserne med forskellige underholdningsindslag.
 
Så sæt et stort kryds i kalenderen d. 10. december og kom og jul med os  på BAZAREN i Svaneke, i skumringstimen mellem klokken 15.00 & 18.00. Det bliver rigtig hyggeligt. Og hele overskuddet fra salget går til klassernes lejrskoler i foråret 2016, som eleverne er meget spændte på.
 
Efter julebazaren er der mulighed for at vandre en tur rundt i byen og nyde synet af de 9 første julelåger der er blevet åbnet i Svaneke bys julekalender, hvor Svaneke friskole også deltager. Julekalenderen udgøres af vinduer rundt omkring i byen, der er blevet oplyst og udsmykket, og brugt som låger i byens julekalender.  Du kan endvidere deltage når dagens julelåge åbnes kl. 17.00 til lyden af julens hyggelige sange.