Hjælp os med at friske Svaneke friskole op!

Kære forældre, vi har nu overtaget hele Svaneke Skole, og vil overtage SFOén den 1. august, når BRK forsvinder fra bygningerne.

Vi har haft en rådgivende ingeniør til at kikke skolen igennem for os, og komme med forslag til, hvilke ting, der skal renoveres først.

Heldigvis syntes han generelt, at skolen er i god stand, men især vinduerne trænger til en stor omgang, så de kan holde mange år endnu.

Det ville også være dejligt for vores børn, at det hele er frisket lidt op til en ny start i Svaneke, derfor holder vi tre arbejdes mandage aftener.

Vi ved godt at mange er taget væk på ferie, men håber dem, der er hjemme kan afse lidt tid til at hjælpe til, at vi får en god skole og opfrisket skole fra første dag.

Vi mødes. Mandag d. 13, 20 den 27. juli fra kl. 19-21.

Og så har vi en arbejds lørdag d. 1 august, hvor vi maler, rengør og rydder op på skolen, så vi er klar til skolestart. Her mødes vi fra kl. 9 – 16.

Hvis du har en slibemaskine, malerrulle og pensler, så tag gerne med disse dage.

Der er som sagt ikke mødepligt til disse, men håber jeres gode hjerter gør, at vi kan få en dejlig nymalet og ren start på vores børns skolestart.

Vi i bestyrelsen glæder os til at vi kommer i gang, og til at se jer alle.

Med sommerlig hilsen

Rune Holm