Bestyrelsen på Svaneke Friskole

Nicolai Munk Pedersen, formand

Peter Kofoed Dam

Peter Kofoed-Dam

Har du børn på Svaneke Friskole?

Ja, jeg har Amalie, Julie og Oliver.

Hvad er din beskæftigelse?

Min primære beskæftigelse er, at jeg ejer og driver slægtsgården Svanegård.

Svanegård består af en mindre slagtesvin produktion, og der drives 190 ha planteavl med korn og forskellige specialafgrøder.

Derudover køres maskinstation.

Hvilke kompetencer kan du bidrage med i bestyrelsen?

Jeg ønsker at bidrage til udvikling af Svaneke Friskole med mine erfaringer, som virksomhedsleder.

Såsom:
Begge ben på jorden – Have pengene inden de kan bruges.

Har ofte mange bolde i luften.

Jeg er som en af de få som er født på Svaneke Sygehus. Jeg har boet i Svaneke hele mit liv, på nær 5 år, hvor jeg har været under uddannelse og aftjent min værnepligt ved Den Kongelige Livgarde.

Hvorfor vil du være i bestyrelsen?

Jeg ønsker at være i bestyrelsen for Svaneke Friskole fordi:

A) Jeg ønsker at Svaneke Friskole drives på en økonomisk måde, sådan at betalingen, kan blive så lav, som muligt. Jeg ønsker en skole hvor alle uanset indkomst har mulighed for have deres barn/børn.

B) Jeg ser det som en naturlig ting at Svaneke Friskole og Svaneke Idrætsklub, har et godt samarbejde.

Kim Hansen

Har du børn på Svaneke Friskole?

Ja pt. Agnes, Carit og Lauritz.

Hvad er din beskæftigelse?

Jeg er privatpraktiserende psykolog. Jeg har klinik adresser i Nexø og og i Sundby Kbh S. Fremover vil jeg være mere og mere på Bornholm.

Jeg har tidligere været ansat som  leder og skoleleder på  en behandlingsinstitution for børn og familier med store sociale og personlige udfordringer. Før det har jeg arbejdet med familiedagbehandling og på Behandlingshjem i Kbh´s amt.

Hvilke kompetencer kan du bidrage med i bestyrelsen?

Jeg er far til 6 børn den yngste er 5 og den ældste er 30 og så er der også et barnebarn.

Jeg har været ansat som skoleleder/forstander i 15 år på en behandlingsinstition.

Jeg er oprindelig uddannet skolelærer og de første 5 år var jeg lærer på en alm. Folkeskole Solrød.

Jeg har været med i skolebestyrelsem på Husum skole i Brønshøj i 8 år  de 4 år som formand.

Det er vigtigt at have visioner for dig selv, det du laver og for det samfund du lever i. Så jeg har altid været engageret i det nære samfund og i mine børn. Jeg har i mange år været medlem af socialdemokratiet, men vil gerne tænke mere fremsynet end de fleste partier gør i dag.

Hvorfor vil du være i bestyrelsen?

Vi var ikke flyttet til Svaneke hvis der ikke var en skole.  Vi flyttede til Svaneke for at give vores børn det bedst mulige og det kan Svaneke skole  –  jeg vil gøre mit til at skabe en god stabil skole der kan rumme alle børn.

billede er paa vej

Kirsten Sonne